Produktkategorier

    

 


Mousetrapper Lite titanium.

Lite titanium är basprodukten bland Mousetrapperprodukterna och är anpassad efter ett normalstort tangentbord. Den är till för dig som inte har behov av mer än högerklick, dubbelklick och scroll samt klickfunktionen som finns på Mousetrappers unika styrmatta.

Lite är ett hälsosamt musalternativ som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus. Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet. I och med detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel som du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Med pek-, lång- och ringfinger placerade på den unika styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Du har även möjlighet att klicka var du vill på styrmattan.

Förebygg belastningsskador (RSI) genom att se över ditt val av datormus.

Nyckelfunktioner: -- Fyra knappar med scroll och autoscroll -- Styrmatta med klick -- Kabelansluten, USB Plug and Play -- 1500 dpi -- Svart -- Mått (BxDxH): 495 x 125 x 25 mm -- Anpassad för både höger- och vänsterhänta -- Vikt: 670 gram


Märkmaskin Dymo LM 280

Märkband Dymo D1 blå/klar 12mm

Märkband Dymo D1 sva/gul 12mm

Märkband Dymo D1 sva/vit 12mm

Torkpapper Tork 1-lag M1 11/fp

Matta standup 53x77cm blå

Qi-laddare Deltaco 5W svart

Bagagekärra HandyFlex max 75kg